Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Festivalul Filmului Francez: Care este viitorul sălilor de cinema?


     Institutul Francez din România are plăcerea să vă invite miercuri, 22 martie, între orele 18:30 și 20:30, la cinematograful Elvire Popesco din București, la o discuție despre situația cinematografelor din România: "Care este viitorul sălilor noastre de cinema?", organizată în parteneriat cu revista Films in Frame.
     Discuția va contribui în mod esențial la tema ediției de anul acesta a Festivalului Filmului Francez, „Cinéma, mon amour / Cinema-ul, dragostea mea", prin care IFRo dorește să-și afirme sprijinul pentru cinematografele din România, care se află de mulţi ani într-o situaţie dificilă. 
     Cineaști, producători, distribuitori, profesioniști din domeniul exploatării și reprezentanți ai autorităților publice vor discuta despre starea actuală a cinematografelor, vor scoate în evidență rolul crucial pe care îl au sălile de cinema în promovarea cinematografiei locale și vor reflecta asupra unor soluții de revitalizare a acestora. Discuția va fi purtată în limba engleză și se va adresa în primul rând profesioniștilor din industrie, dar dorim să o deschidem și publicului larg. 
Participarea la eveniment se face în baza unei rezervări pe site-ul Eventbook

Tags: cinema elvire popesco, institutul francez bucuresti, salile de cinema

Comments: