Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



David Oakes, britanicul îndrăgostit din „Love by Design”


În comedia romantică Love by Design, David Oakes este britanicul fermecător de care se îndrăgosteşte Danielle Luca, personajul jucat de Giulia Nahmany.

Adrian Edwards este cel care o ajută pe Danielle să-şi redescopere pasiunea pentru design, după ce aceasta este concediată din postul de Fashion Editor al revistei „Beguile” din New York şi se întoarce acasă, în România. 
David Oakes este binecunoscut pentru rolul lui Juan Borgia, din serialul TV Familia Borgia / The Borgias, scris şi regizat de Neil Jordan, câştigător al unui premiu Oscar. Actorul a jucat şi în mini-seria Stâlpii pământului / The Pillars of the Earth (rolul lui William Hamleigh) şi în serialul produs de BBC Regina albă / The White Queen (rolul lui George Plantagenet, primul Duce de Clarence), ambele nominalizate la Premiile Emmy şi Globurile de Aur. 
David şi-a început cariera la Shakespeare’s Globe în Londra, după ce a urmat cursuri la Bristol Old Vic Theatre School şi la Universitatea din Manchester, unde a studiat literatură engleză. Joacă la Londra, în West End, rolul lui Christopher „Kit” Marlowe din piesa „Shakespeare in Love”, pentru care este nominalizat la Broadway World Awards 2014. 
Filmul Love by Design este regizat de Michael Damian, iar distribuţia îi cuprinde şi pe Jane Seymour, David Lipper, Olivia Hallinan, Ela Prodan şi Manuela Ciucur. 
Love by Design / Dragoste & Design este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 31 octombrie 2014.

 

 
 


Tags: comedie romantica, david oakes, forum film, giulia nahmany, love by design, michael damian

Comments: