Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismControl N – Masterclass de regie cu Radu Jude


Asociaţia Culturală Control N reia seria Masterclass-urilor, avându-l ca invitat pe Radu Jude, premiat cu Ursul de Argint pentru regie la Berlinale 2015 pentru Aferim!.


     Lungmetrajul are premiera în 13 martie. În prezent, Radu Jude este în pre-producţie cu Inimi Cicatrizate, o adaptare după romanul lui Max Blecher. 
Întâlnirile vor avea loc la sediul Control N (str. Transilvania 10), în 2, 9 şi 16 aprilie (orele 19.00 – 21.00), iar Radu Jude vrea un atelier interactiv. Câteva teme de discuţie ar putea fi: Ce înseamnă gândirea în regia de film de ficţiune? Cum se interpretează un text dramaturgic? Cum se gândeşte punerea în scenă în cinema? Cum se lucrează cu actorii? Cum se lucrează cu aparatul de filmat? Cum se editează o scenă? 
Masterclass-ul de regie de film este deschis tuturor celor interesaţi de film, profesionişti sau amatori, de orice vârstă. Grupa va fi alcătuită din minim 7 şi maxim 30 de participanţi. Costul unui pachet de 3 şedinţe este de 400 lei, plătibili până în weekend-ul premergător primei şedinţe. 
De prima ediţie şi până în prezent, masterclass-urile Control N i-au avut ca invitaţi pe producătoarea Ada Solomon, regizorul Nae Caranfil şi directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile
Detalii: controln.ro / facebook

Tags: aferim film, control n, masterclass control n, masterclass de regie de film, radu jude

Comments: