Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismCoca Bloos va primi Trofeul Film4Fun 2017


     La ediția din acest an a Festivalului Film4Fun de la Sinaia (4-6 august), care promovează filmul românesc, actrița Coca Bloos este invitată de onoare.

     Anunțul a fost făcut de Laura Georgescu Baron, directoarea festivalului, la Buzău, unde făcea parte din juriul competiției de documentare de la Festivalul Buzz Cee.
     În 2016, Trofeul Film4Fun i-a fost oferit actorului Gheorghe Visu, iar printre invitați au fost Adrian Titieni, Adriana Titieni, Oana Pellea, Cezara Dafinescu, Manuela Hărăbor, Magda Catone, Silviu Biriș, Maria Radu, Grațiela Bădescu, Bianca Brad, Radu Gabriel și Alexandru Bindea.
     Festivalul Film4Fun, care a ajuns la a noua ediție, are o selecție de comedii românești, unele produse anul trecut. În afară de proiecțiile de film, organizatorii pregătesc spectacole de teatru, ateliere în aer liber pentru copii și adulți, expoziție de fotografie. Evenimentul este organizat de Fundația Cineremember și Primăria Sinaia, iar programul se desfășoară la Casino Sinaia și în Parcul ”Dimitrie Ghica”.
Detalii: facebook
(18.07.2017)

Tags: coca bloos, festivalul film4fun sinaia 2017, filme romanesti, laura georgescu baron

Comments: