Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismCinepub live: Corina Șuteu în dialog cu Marius Chivu


     Cinepub reia transmisiunile live (Cercul) și pregătește un nou sezon de premiere online pentru filme românești.
     Astfel că marți, 24 septembrie, ora 19.00, în Librăria Cărturești Verona, Marius Chivu și Corina Șuteu vor vorbi despre educație, politici culturale și viață, și vor răspunde întrebărilor publicului. Discuția poate fi urmărită și online, pe Cinepub.ro.
     Marius Chivu a debutat cu volumul de poezie „Vântureasa de plastic” (Editura Brumar, 2012). A publicat jurnalul de călătorie „Trei săptămâni în Himalaya” (Editura Humanitas, 2012/ 2014), cartea de interviuri „Ce-a vrut să spună autorul” (Editura Polirom, 2013) şi volumul de proză scurtă „Sfârşit de sezon” (Editura Polirom, 2014). A iniţiat şi coordonat proiectul caritabil „Cartea cu bunici” (Editura Humanitas, 2008) și volumul colectiv „Primul meu porno” (Editura ART, 2011).
     Corina Ioana Șuteu este o consultantă culturală, expertă în politici culturale, critic de teatru și manager cultural, fost ministru al culturii din România în guvernul Dacian Cioloș. Este specializată în educație și în managementul cultural, politici culturale comparate și cooperare culturală. A publicat numeroase studii și articole în România și în străinătate, a susținut prelegeri și cursuri în aceste domenii începând din 1992. Este autoarea volumului „Another brick in the wall – A critical review of cultural management education in Europe” (Boekmanstudies, Amsterdam, 2006).
     Detalii: www.cinepub.ro
(24.09.2019)

Tags: cercul cinepub, corina suteu, marius chivu, verona carturesti

Comments: