Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



CineMAiubit ISFF 2017 - înscrieri la atelierul Midpoint Intensive


     MIDPOINT INTENSIVE lansează cea de-a 6-a ediție a workshop-ului de dezvoltare de scenariu organizat în colaborare cu Midpoint Central European Script Center și CineMAiubit ISFF.
     Organizatorii caută patru scenarii de scurtmetraj pentru trei zile de workshop creativ, tema de anul aceasta fiind „Revolutions”. Participanții sunt încurajați să se joace cât mai mult cu propunerile.
     Ultima zi de înscriere este 20 Noiembrie 2017. Vor fi selectate 4 proiecte de scurtmetraj (4 echipe) ce vor fi instruite de regizorul/scenarist Csaba Bollok.
     Materialele necesare pentru înscriere trebuie trimise în limba engleză. Acestea sunt: descrierea proiectului într-o pagină (titlu, logline, synosis), scenariul scurtmetrajului (scris în Final Draft și salvat ca PDF), o scurtă scrisoare de intenție a scenaristului, CV pentru fiecare membru a echipei și opțional - moodboard, materiale vizuale.
     Toate acestea trebuie trimise la adresa de e-mail minimidpoint@gmail.com până pe 20 Noiembrie 2017.
     Sunt eligibili pentru a se înscrie: echipe de scenarist+regizor+ (opțional) producător, studenții la film (chiar și cei din anul I sunt încurajați să se înscrie).
     Apelul MIDPOINT INTENSIVE este adresat celor ce au reședință în România, în principal studenților din UNATC. Cu toate acestea, echipele internaționale sunt bine-venite atât timp cât cel puțin unul dintre membri este student al UNATC. MIDPOINT INTENSIVE poate asigura parțial costurile de cazare pentru cei care nu locuiesc în București.
     MIDPOINT INTENSIVE a fost primul workshop intensiv pe dezvoltare de scenarii de scurtmetraj din România, având loc în fiecare an, în București, în timpul festivalului internațional de film studențesc CineMAiubit. Anul acesta, MINDPOINT INTENSIVE va avea loc între 6-8 Decembrie 2017, în parteneriat cu Midpoint Central European Script Center.
(17.11.2017)

Tags: cinemaiubit 2017, midpoint intensive, scenariu de scurtmetraj, unatc, workshop dezvoltare de scenariu

Comments: