Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Câștigătorii IPIFF 2018


     Premiile IPIFF 2018 au fost decernate în cadrul galei de închidere a festivalului, care a avut loc sâmbătă, 22 septembrie 2018. Dinu Tănase, directorul festivalului, Florin Paraschiv, directorul artistic, și membrii juriului au înmânat diplomele și trofeele.
     Diploma de onoare a IPIFF 2018 pentru cel mai bun scurtmetraj de școală se acordă ex aequo filmelor Acum în deltă se lasă seara (regia Andrei Tache Codreanu, UNATC) și I Love Cluj (regia Hegyi Andor, Universitatea Sapientia), iar Premiul pentru cea mai bună animație lui Cristian Radu, pentru Nu mor caii când vor câinii.
     Trofeul IPIFF și Premiul UPFAR ARGOA pentru cel mai bun debut în lungmetraj independent de ficțiune a ajuns la Coborâm la primaregia Tedy Necula.
     Caisă (regia Alexandru Mavrodineanu) a fost desemnat cel mai bun documentar independent de lungmetraj.
     Marele premiu pentru cel mai bun film de ficțiune a fost acordat ex aequo filmelor Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor (regia Emanuel Pârvu) și Ultima zi (regia Gabriel Achim).
     Date Night (regia Stela Pelin) a fost desemnat Cel mai bun film de ficțiune de scurtmetraj.
      Detalii: IPIFF
(24.09.2018)

Tags: caisa film, castigatori ipiff 2018, coboram la prima film, date night film, ipiff 2018, meda sau partea nu prea fericita a lucrurilor film, ultima zi film

Comments: