Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



„Bucureşti, unde eşti?” a primit Premiul publicului la Festivalul Filmului European


     
     Documetarul Bucureşti, unde eşti? al regizorului Vlad Petri a obţinut Premiul Publicului la Festivalul Filmului European, ediţia a XVIII-a, care s-a încheiat la Bucureşti, vineri seara, la Cinema Elvire Popesco.
 


„Nu e doar un film despre proteste. Cred că e despre societatea în care trăim, cu bune şi rele. E un film prin care ne dorim să problematizăm, să deschidem discuţii, să punem semne de întrebare şi nu neapărat să oferim soluţii”, a spus Vlad Petri, care a anunţat că filmul său va intra în cinematografe din 13 iunie.
Premiul Publicului, un premiu onorific şi de popularitate, decernat filmului cu cele mai multe voturi înregistrate pe www.ffe.ro, a fost acordat, în numele organizatorilor, de Liviu Jicman, vicepreşedinte al Institutului Cultural Român. În acest an, 6000 de spectatori au fost prezenţi la vizionările din cadrul festivalului.

Nouă din filmele care au putut fi urmărite la Bucureşti (Cinema Studio şi Cinema Elvire Popesco) vor fi proiectate, în perioada 16-18 mai, la Cinema Arta din Târgu Mureş.
Detalii: www.ffe.ro

Tags: bucuresti,unde esti, documentar, festivalul filmului european, premiul publicului, vlad petri

Comments: