Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismAtelier de scenaristică organizat de realizatorii „#selfie69”


     Cristina Iacob (#selfie69), fondatorul Asociației Scenariștilor Români (ASCER), organizează atelierul de scriere a unui scenariu cinematografic De la idee… la scenariu, susținut de profesorul Tudor Potra, scenarist, regizor și advertising creative director, unul dintre scenariștii #selfie69.
     Atelierul se va desfășura timp de șase luni (9 martie – 10 august) în mansarda Cărturești Verona, în fiecare joi, de la ora 19:00 la ora 21:00. Vor fi selectați 15 participanți, iar prețul este de 1200 de lei. Pentru înscriere este necesar un CV și o scrisoare de intenție, trimise la adresa inscrieri@asociatiascenaristilor.ro, până vineri, 3 martie. Pentru alte detalii, adresele de contact sunt edith.alibec@zazufilm.com / 0757.643.477.
     La finalul cursului, participanții vor avea posibilitatea de a-și susține proiectul în fața unor regizori și producători din industria cinematografică românească.
     Fiecare sesiune de două ore conține o primă parte consacrată unei etape de realizare a unui scenariu (ilustrată cu exemple video din filme importante), urmată de monitorizarea evoluției fiecărui proiect individual.
     Atelierul-curs va fi susținut de Tudor Potra, scenarist, regizor și advertising creative director la Paris și București. Absolvent al UNATC (Regie film) și Université Paris III Sorbonne Nouvelle (Teorie film), el este laureat al Premiului Beaumarchais al Societății Autorilor din Franța. 
(17.02.2017)

Tags: atelier de scenaristica, cristina iacob, scenaristi romani, selfie69 film, tudor potra

Comments: