Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Actors at Work - Workshop cu Con Hogan şi Mihaela Mihuţ


În perioada 19-30 ianuarie se desfăşoară un curs pentru 12 actori, susţinut de profesorii de la The Actors Studio din New York şi School of Visual Arts: Con Horgan şi Mihaela Mihuţ.


     Cursul este intensiv (7 ore pe zi / 5 zile pe săptămână) şi are loc la Zazu Film Studio (Strada Pitar Moş nr 19, Bucureşti).
Actorul Con Horgan este cunoscut pentru rolul său din
Batman Begins(2005), iar actriţa Mihaela Mihuţ pentru rolul din Perkins’ 14 (2009).
Scopul proiectului este dezvoltarea personală privind creativitatea şi deprinderea actoriei de film, modul de prezentare, analiza textului primit şi tehnici de interpretare mai uşoare şi mai exacte ale personajului dat.
Actorii au posibilitatea să îşi aprofundeze aptitudinile prin diverse exerciţii (relaxare, concentrare, memorie de sens, memorie afectivă, exerciţii de substituire, exerciţii cu animale, cântec  şi dans, analiză pe un scenariu). Toate exerciţiile se vor filma, astfel încât participanţii să se familiarizeze cu aparatul de filmat, eliminând tracul sau frica de cameră, care îi va urmări la prim-plan.
Aceste metode, folosite de-a lungul timpului la faimoasa şcoală The Actors Studio din New York, le oferă actorilor participanţi la curs un nou mod de abordare, care le permite să urmeze noi reguli, să se lase inspiraţi şi să înveţe cum să găsească în interiorul lor personajul pe care îl au de interpretat şi să-l scoată la suprafaţă.
Înscrierile se fac la studio@zazufilm.com. 
Taxa de participare este de 1500 lei.

Tags: actors at work, curs de actorie, zazu film

Comments: