Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Sarajevo IFF 2017 : „Mo” și „Never Let It Go”, la CineLink Work in Progress


     Mo (regia Radu Dragomir) și Never Let It Go (regia Paul Negoescu) sunt cele două proiecte românești selectate în programul CineLink Work in Progress din cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo, care desfășoară în 11 și 18 august 2017.
     Răzvan Vasilescu, Dana Rogoz și Mădălina Craiu sunt actorii lungmetrajului regizat de Radu Dragomir, care va fi lansat în cinematografe anul viitor. „Este un film despre Mo, o studentă încă dezorientată după moartea tatălui său și care își caută calea,“ spune Radu Dragomir. O suită de întâmplări o aduc, împreună cu prietena ei din copilărie, în dormitorul profesorului la care ratase un examen și în pragul unei crize. Mo este produs de Liviu Marghidan pentru Scharf Advertising. Filmările au avut loc în perioada februarie - martie a acestui an, în București.
     Never Let It Go (co-producție România-Bulgaria) este cel de-al treilea lungmetraj al regizorului Paul Negoescu, după debutul cu O lună în Thailanda și colaborarea cu Actoriedefilm.ro – Două lozuri. Filmările au avut loc la începutul anului, iar din echipă fac parte actorii Crina Semciuc și Alexandru Papadopol, directorul de fotografie Ana Drăghici, scenograful Mălina Ionescu și producătorul  Radu Stancu.
     Cele zece filme selectate, care se află în stadiul de producție sau de post-producție, vor fi vizionate de 40 de profesioniști ai industriei cinematografice și vor concura pentru trei premii majore, ce vor ajuta la finalizarea producțiilor.
     Detalii: CineLink
(04.08.2017)

Tags: mo film, never let it go film, paul negoescu, radu dragomir

Comments: