Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Papillon Film


     În 2013, după mai multe experiențe în producția independentă de film, Paul Negoescu a fondat Papillon Film. Ideea era mai veche, iar numele casei de producție îi fusese sugerat de prietenul Vlad Trandafir încă din anii studenției.
     În câțiva ani de existență, Papillon Film a produs multe scurtmetraje, patru dintre ele unite în omnibusul Love Bus, a fost co-producător la comedia Două lozuri, film scris și regizat de Paul Negoescu și produs de Actoriedefilm.ro, și a produs Never Let It Go, scris și regizat de Paul Negoescu. La ambele pelicule, Ana Drăghici a fost director de fotografie. Celor doi cineaști li s-a alăturat Livia Rădulescu, producător executiv. Printre colaboratorii constanți sunt și monteurul Alexandru Radu și Lucian Iordan, colorist.  
     Principala misiune Papillon este să sprijine filmele independente. Echipa a inițiat și un program special, Film +, care selectează câteva proiecte pe an la care contribuie. ”Papillon este, mai degrabă, un colectiv”, așa cum zice Alex Radu. Cu idei, cu prieteni, cu pasiune pentru film, adăugăm noi. 
Imagine: Valeriu Ciubotaru
Montaj: Radu Georgescu
(23.10.2017)


Photo Gallery


Video Gallery:

Tags: ana draghici, case de productie romanesti, doua lozuri film 2015, filme romanesti, never let it go film, papillon film, paul negoescu

Comments: