Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Înscrieri la BIEFF 2017 INTERNSHIP


     Bucharest International Experimental Film Festival deschide înscrierile pentru programul de internship în cadrul ediției 2017.
     BIEFF 2017 va avea loc în martie, internship-ul urmând să înceapă între 10-31 ianuarie, cu o durată între 6-10 săptămâni în funcție de departament (departament program, video, producție & fundraising, departament tehnic, comunicare, website & social media, traduceri & subtitrări, departament guest). Organizatorii așteaptă înscrierile până pe 21 decembrie 2016.
     Stagiul nu include remunerație, dar avantajele sunt multiple. Fiind implicat în întreaga activitate a festivalului, participanții vor cunoaște profesioniști de referință din lumea filmului, atât pe plan internațional cât și național (regizori, producători, directori de imagine, actori, selecționeri de festival, curatori, distribuitori etc.). Completarea stagiului va fi însoțită de un certificat de practică.
     Pentru înscrieri, trimite-ți un mail pe adresa internship@bieff.ro, cu subiectul INTERNSHIP / Prenume Nume / Departament(e), care să conțină un CV, formularul completat și o fotografie tip buletin.
     Detalii: Bieff.ro
(02.12.2016)

Tags: bieff 2017, bieff internship, bucharest international experimental film festival, practica festival de film

Comments: