REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Zilele Culturii Române la Universitatea din Salamanca (6-30 martie 2017)


     În perioada  6-30 martie 2017, Reprezentanţa Institutului Cultural Român de la Madrid şi Universitatea din Salamanca, sub patronajul Ambasadei României în Regatul Spaniei, vor organiza Zilele Culturii Române la Universitatea din Salamanca.
     Deschiderea va avea loc în data de 7 martie, în prezenţa Gabrielei Dancău, Ambasadorul României în Regatul Spaniei şi a decanului Facultăţii de Filologie, Vicente González Martín.
     Programul va include  expoziţia documentară „Bucureștiul sefard. O istorie de peste 500 de ani în 100 de imagini” care marchează deţinerea de către România a președinției Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (IHRA) şi o serie de patru filme româneşti cu subtitrare în limba spaniolă Filantropica (regia Nae Caranfil),  Aliyah DaDa (regia Oana Giurgiu), De ce eu? (Tudor Giurgiu) şi Amintiri din epoca de aur (regia Cristian Mungiu, Hanno Höfer, Ioana Uricaru, Răzvan Mărculescu, Constantin Popescu).
     Detalii: ICR
(06.03.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: aliyah dada film, amintiri din epoca de aur film, filantropica film, institutul cultural roman madrid, zilele culturii romane la salamanca

Opinii: