REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film“Umbre”, un nou serial HBO în România


    În luna iunie încep filmările pentru un nou serial original HBO Europe, produs în România. Serialul este o dramă cu influenţe de comedie neagră. Şerban Pavlu interpretează rolul principal - Relu, un taximetrist care face bani şi ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

     

Umbre este cel de-al treilea serial original produs de HBO Europe în întregime în România, după În derivă şi Rămâi cu mine.
Producţia are la bază un format australian (“Small Time Gangster”), iar scenariul este adaptat de Bogdan Mirică.
Serialul este regizat de Igor Cobileanski (La limita de jos a cerului), cu excepţia a două episoade, regizate de Bogdan Mirică (Bora Bora).
Din partea HBO Europe, producători executivi sunt Antony Root şi Wayne Henry, iar din partea HBO România sunt Carmen Harabagiu (producător executiv) şi Aurelian Nica (producător). Compania de producţie implicată în proiect este Multimedia Est, producător Dragoş Vîlcu. Filmările pentru serialul Umbre se vor desfăşura în vară, iar premiera este programată pentru începutul anului viitor.


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bogdan mirica, hbo romania, igor cobileanski, serban pavlu, umbre

Opinii: