REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmTrailerul „Un pas în urma serafimilor” are 34.000 de vizualizări pe Youtube


     Trailerul filmului Un pas în urma serafimilor, lungmetrajul de debut al lui Daniel Sandu, se află în topul 50 al celor mai populare videoclipuri pe YouTube în România.
     Lansat în urmă cu patru zile, trailerul filmului a reușit să adune peste 34.000 de vizualizări pe platforma social media dedicată conținutului video.
     Filmul, care va fi lansat în cinematografele românești pe 22 septembrie, spune povestea lui Gabriel, un adolescent care îşi doreşte să devină preot şi urmează cursurile unui seminar teologic ortodox. Iniţial, el încearcă să se adapteze mediului, dar, în cele din urmă, îşi dă seama că sistemul este complet corupt şi abuziv. Nu după multă vreme, împreună cu alţi trei colegi, este etichetat de consiliul şcolii drept elev-problemă. Prinşi în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, şi un profesor laic viclean şi corupt, elevii învaţă că minciuna, furtul, manipularea şi trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să şi le însuşească pentru a rezista în seminar.
     Un pas în urma serafimilor îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov, distribuția fiind completată de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ștefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Jr., Cristian Bota, Marian Popescu, Radu Botar.
     Scenariul și regia poartă semnătura lui Daniel Sandu, imaginea a fost realizată de George Dăscălescu, montajul de Mircea Olteanu, costumele de Cireșica Cuciuc, scenografia de Adrian Cristea, iar Marius Leftărache s-a ocupat de sound-design. Producători sunt Ada Solomon și Ioana Drăghici.
     Detalii: facebook
 

 
(11.09.2017)

Cuvinte cheie: daniel sandu, trailer film romanesc, un pas in urma serafimilor film, vlad ivanov, youtube romania

Opinii: