REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmTrăiește febra Cannes-ului: filme online între 12 și 23 mai pe platforma Eventbook


     Între 12 și 23 mai, Voodoo Films împreună cu RFI România evocă spiritul Cannes-ului, a cărui ediție cu numărul 73 ar fi avut loc în această perioadă, cu un program de 12 filme premiate de-a lungul timpului la Cannes, pe Eventbook.ro, și discuții despre experiența festivalului francez, povestite de critici și oameni de film, la emisiunea Zebra.
     Între 12 și 23 mai, se vor proiecta în fiecare zi, de acasă, filme de Cannes. Publicul își poate susține filmele preferate și alege căror filme din program le-ar acorda Marele premiu, Premiul pentru regie și Premiul pentru scenariu.
     Publicul este invitat s[ participe și la un concurs.Trimite palmaresul tău într-un mesaj pe pagina de Facebook sau Instagram Voodoo Films și poți câștiga un DVD cu filmul Bacalaureat, regia Cristian Mungiu. Palmaresul câștigător este cel rezultat din voturile participanților la concurs.
     Filmele vor fi disponibile pentru vizionare începând cu ora 18:00 din ziua în care sunt programate și pot fi urmărite până la ora 02:00. Prețul unui bilet pentru o singură vizualizare este 12 lei. 
Program și detalii: Voodoo Films


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bacalaureat film, cristian mungiu, filme online vod, les film de cannes a bucarest, voodoo films

Opinii: