REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



TIFF Unlimited lansează aplicațiile iOS, Android, Apple TV și Android TV


     TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, lansează aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), un nou catalog de filme, precum și o ofertă specială pentru abonamentul lunar.
     Noile titluri au fost dezvăluite la evenimenatul de lansare care a avut loc luni, 28 octombrie, în spațiile Qreator by IQOS, la care au participat peste 100 de invitați din industria de cinema, artiști și vedete.
     Love Cinema – Watch TIFF Unlimited este mesajul care exprimă intenția organizatorilor: un îndemn de a viziona filme bune atât din selecția festivalului, filme de autor, independente sau premiate, cât mai ales filme indisponibile pe alte canale. Filmelor existente în grila actuală, printre care Happy End (regia Michael Haneke), L’amant double (regia François Ozon), Mommy (Xavier Dolan), I, Daniel Blake (regia Ken Loach) sau Que Dios nos perdones (regia Rodrigo Sorogoyen), li se alătură noi titluri cu puternice ecouri în circuitul festivalier, precum Love (regia Gaspar Noé), Loveless (regia Andrey Zvyagintsev), Mr. Gaga (regia Tommer Heymann), Leto (Kirill Serebrennikov), Tuvalu (regia Veit Helmer), The Gambler (regia Ignas Jonynas) și The Marriage (regia Blerta Zequiri), urmând ca în săptămânile următoare să fie lansate și alte  premiere online.
     Produs unic în România și în rândul festivalurilor din Europa Centrală și de Est, TIFF Unlimited, platforma de streaming ce continuă online experiența Festivalului Internațional de Film Transilvania, lansată în iunie 2019, este acum la dispoziția utilizatorilor și în aplicațiile de mobil din Google Play și App Store, precum și prin intermediul celor pentru Android TV și Apple TV. TIFF Unlimited, oferă astfel utilizatorilor acces oricând și oriunde, exclusiv pe teritoriul României, la un conținut premium, curatoriat, ce cuprinde filme din toată lumea, atât din browser (accesând unlimited.tiff.ro), cât și de pe mai multe tipuri de device-uri.
     Până la finalul acestui an, prețul unui abonament lunar este de 3,5 Euro + TVA (utilizând codul promoțional LOV333). Toți cei care se abonează în această perioadă vor beneficia de același preț și pe parcursul anului viitor, dacă își mențin  subscripția lunară.
     De asemenea, utilizatorii TIFF Unlimited pot opta și pentru abonamentul anual de 65 Euro. Platforma oferă o săptămână gratuită de testare, la orice tip de abonament și pregătește multe surprize pentru cinefilii români.
     TIFF Unlimited este un proiect sprijinit de Centrul Național al Cinematografiei și Administrația Fondului Cultural Național.
     Detalii: unlimited.tiff.ro

 
(29.10.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: platforma streaming online, tiff unlimited vod, transilvania international film festival

Opinii: