REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmSun Talks: seminarii gratuite cu Tedy Necula și Adelina Toncean


     Tedy Necula și Adelina Toncean îți vorbesc în această primăvară despre inspirație, despre motivație și despre curajul de a fi tu însuți. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a unsprezecea ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.
     Tema din această primăvară, „Dezvoltă-te un pic altfel”, se referă la capacitatea noastră de a ne autodepăși, a îndrăzni să ne ducem visurile până la capăt, astfel încât să fim o sursă de inspirație pentru cei din jur.
     Vei învăța de la unul dintre cei mai buni speaker-i motivaționali cum să depășești toate obstacolele din viață. „Fii mai deschis, mai conectat, mai empatic!”. Asta ne învață Tedy Necula în cadrul workshop-ului „Inspiră-te din poveștile care ne aduc împreună” din 30 martie, ora 11:00. Vino și află cum îi poți inspira pe cei din jurul tău, fie în viața personală, fie în cea profesională!
     „Îi provoc pe oameni să fie deschiși, să se arate așa cum sunt, să mai lase fricile deoparte pentru că ele ne trag în jos. Este foarte important să te asculți și pe tine, nu doar pe alții și să vezi care e propriul tău film”, este de părere Tedy Necula, regizorul primului film inspirațional românesc Coborâm la prima și speaker motivațional.  
     „Iubirea vindecă, iar lipsa ei creează suferință!”, spune un om cu suflet uriaș, de la care avem cu toții atât de multe de învățat. Toată lumea o numește un înger pentru copiii care au venit pe lume cu diferite afecțiuni medicale și care sunt părăsiți de părinți în spital. Cum să faci asta și să fii „Mai motivat, mai curajos, mai puternic!” învățăm de la Adelina Toncean la „Repornește-ți optimismul” pe 6 aprilie, ora 11:00. Haide să afli cum poți transforma neputința în putință având curajul de a fi diferit.
     Adelina Toncean a adoptat 2 copii cu afecțiuni medicale grave, este inițiatoarea programului „Niciun copil singur în spital”, iar în cea mai mare a timpului o poți găsi la spitalul Marie Curie, din București, acolo unde alege, în fiecare zi, să fie mamă pentru toți copiii abandonați de femeile care le dau viață și apoi pleacă. Adelina a fost consilier în Cabinetul Ministrului Muncii, Dragoș Pîslaru, unde a contribuit la eforturile de îmbunătățire a legislației în domeniul protecției copilului. Derulează în prezent proiecte dedicate copiilor cu afecțiuni medicale grave și a primit Premiul „Inimi de români” din partea Televiziunii Române pentru implicarea continuă în sprijinirea grupurilor vulnerabile.
     Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în fața restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând un formular pentru fiecare seminar în parte.  
     Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.
     Detalii: Formular de înscrierie // Facebook // website
(21.03.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: adelina toncean, seminariile sun talks, speaker motivational, tedy necula

Opinii: