REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



SUA și Franța, țările invitate la Câmpulung Film Fest 2017


     Ediția a doua a Câmpulung Film Fest, festivalul comparativ de film de la Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, va avea loc anul acesta în perioada 25-27 august 2017

     Festivalul proiectează într-o manieră comparativă filme de la două școli de film din țări diferite, anul acesta invitate fiind Universitatea Columbia (S.U.A.) și La Femis (Franța).
     Pe parcursul celor trei zile de festival, publicul va putea urmări 20 de scurtmetraje, 2 documentare și 15 scurtmetraje de animație, grupate în calupuri formate din două scurtmetraje (unul de la fiecare dintre cele două școli invitate) și o animație.
     Cea de-a doua ediție va avea și evenimente speciale, printre care o expoziție de fotografie care compară diferite aspecte ale vieții din cele două țări invitate, un cine-concert și discuții între public și realizatorii scurtmetrajelor din selecția festivalului.
     Proiecțiile vor avea loc la Sala de spectacole a Colegiului Național „Dragoș Vodă”, la fostul cinematograf Luceafărul și în aer liber, pe pârtia de schi.
     Câmpulung Film Fest este organizat de Asociația Hasmațuchi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc, și este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).
     Detalii: www.campulungfilmfest.com

(08.05.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: campulung film fest 2017, festival de film campulung moldovenesc, scoli de film, scurtmetraje studentesti

Opinii: