REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmStrada Film caută voci pentru documentarul „Strigăte și șoapte”


     Strada Film intră în producție cu filmul documentar de lungmetraj Strigăte și șoapte, regizat de Andra Chiriac.
     Filmul își propune să exploreze adâncurile sufletului omenesc prin intermediul vocii umane, fiind o incursiune în lumea emoțiilor, a reprimărilor, a aspirațiilor înăbușite. Pentru a-și recăpăta vocea pierdută in mod misterios, personajele filmului se luptă cu urmele trecutului sperând că într-o zi vor putea din nou să vorbească normal. Împărtășirea experiențelor personale poate prilejui întâlnirea cu medici specialiști și înlesni calea către recuperare.
     Pentru a finaliza perioada de cercetare, echipa de producție caută persoane de orice vârstă care au o voce prea subţire, prea ascuţită, prea răguşită, prea joasă sau nu mai pot vorbi (fără să acuze o boală fizică).
     Toți cei care sunt în situațiile descrise mai sus sau au cunoscuți cu astfel de caracteristici, sunt rugați să trimită mail la adresa strigatesisoapte@stradafilm.ro 
     Strigăte și șoapte (titlu în lucru) este câștigător la sesiunea I 2016 de concurs a Centrului Național al Cinematografiei, a fost prezentat cu succes în cadrul unor târguri internaționale de profil și are susținerea medicilor foniatri din România.
     Detalii: www.stradafilm.ro


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andra chiriac, documentare romanesti, strada film, strigate si soapte film

Opinii: