REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Serialul „Umbre” se vede la TNT, din 5 noiembrie


     Primele două sezoane ale serialului românesc Umbre, produs de HBO Europe în România, vor fi difuzate la postul de televiziune TNT, începând cu 5 noiembrie.
Primul sezon are opt episoade, regizate de Igor Cobileanski și Bogdan Mirică, acesta din urmă semnând scenariul adaptat. Din distribuție fac parte Șerban Pavlu, Sergiu Costache, Ștefan Velniciuc, Andreea Vasile, Maria Obretin și Andi Vasluianu. Premiera serialului la TNT este programată pentru marți, 5 noiembrie, de la ora 21:00. Primul sezon va fi difuzat până vineri, zilnic, câte două episoade, de la aceeași oră.
Duminică, 10 noiembrie, începând cu ora 21:00 telespectatorii pot urmări maratonul primului sezon Umbre.
     Sezonul secund, de șase episoade, va avea premiera la TNT marți, 12 noiembrie, de la ora 21:00. El va fi difuzat până joi, câte două episoade, zilnic, de la aceeași oră. Duminică, 17 noiembrie, de la 21:00, este programat să înceapă maratonul sezonului 2.
     Serialul Umbre a fost lansat în decembrie 2014 la HBO. Este bazat pe „Small Time Gangster”, un format creat de Boilermaker Burberry şi licenţiat de DRG Formats. Al doilea sezon a fost lansat în noiembrie 2017.
Imaginea a fost realizată de Andrei Butică, iar muzica serialului a fost compusă de Adam Balasz, care a realizat coloana sonoră a peste 30 de filme şi are o vastă experienţă în producţia muzicală.
Casa de producţie care a realizat ambele sezoane ale serialului este Multi Media Est.
Sezonul al treilea va avea premiera în această toamnă la HBO și pe HBO GO.
(24.10.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bogdan mirica, hbo europe, tnt serie, umbre hbo

Opinii: