REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmS-au deschis înscrierile pentru ediția 2020 a rezidenței de scenaristică Pustnik


     Asociația TETA lansează call-ul de înscrieri pentru cea de a 6-a ediție a rezidenței de scenaristică Pustnik, care se va desfășura între 7 și 15 septembrie 2020. Pustnik este singura rezidență de scenaristică din România dedicată dezvoltării filmelor de lungmetraj realizate de tineri cineaști din întreaga lume. 
     Având în vedere măsurile de distanțare socială și restricțiile de călătorie impuse de pandemia actuală, anul acesta echipa din spatele proiectului ia în calcul desfășurarea ediției strict în mediul online.
     Indiferent de formatul ediției din 2020, procesul de selecție se va finaliza cu invitarea a opt scenariști - doi din România și șase din restul lumii - care vor lua parte la program.
     Pustnik se adresează cineaștilor care au scris cel puțin un scurtmetraj sau lungmetraj de ficțiune, care să fi participat la un festival de renume internațional. Cunoașterea limbii engleze este obligatorie, aceasta fiind limba vorbită în cadrul rezidenței.
     Aplicațiile sunt deschise până pe data de 15 iunie 2020. 
Detalii: Pustnik
(19.05.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: pustnik 2020, pustnik rezidenta scenaristica

Opinii: