REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Ruxandra Cernat, invitată la Festivalul Internațional de Film Istanbul 2017


     În perioada 5-16 aprilie 2017 se va desfășura cea de-a 36-a ediție a Festivalului Internațional de Film Istanbul, cel mai important eveniment de gen din Turcia.
     Producătorul român și președintele Asociației ARTVIVA, Ruxandra Cernat este invitată în perioada  9 -12 aprilie 2017 să ia parte la secțiunea Meetings on the Bridge a festivalului, secțiune dedicată producătorilor și regizorilor de film. Pe parcursul a două zile, 10 și 11 aprilie 2017, vor avea loc întâlniri cu oameni de film turci și invitați din alte țări. Este cel mai bun prilej pentru a se naște noi co-producții și se vor prezenta proiecte cinematografice de viitor.
     Obiectivul Artviva este să creeze o rețea internațională pentru dezvoltarea, producția și promovarea proiectelor de film, ficțiune și documentar, scurt și lung metraje, precum și festivaluri, workshop-uri și cultură vizuală, punând bazele și construind o rețea profesională în regiunea Europei de Est și să încurajeze colaborările în domeniul audio-vizual între țările membre și ne-membre ale Uniunii Europene.
     Festivalul de Film Istanbul este organizat de cea mai importantă instituție de cultură turcă, IKSV-Fundația de Artă și Cultură Istanbul, un important partener al ICR Istanbul.
     Detalii: ICR // ARTVIVA
(05.04.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: artviva, festivalul international de film istanbul, institutul cultural roman istanbul, ruxandra cernat

Opinii: