REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmRecomandările Anim’est pentru vineri


     Începând cu ora 16:30, la Cinemateca Eforie, publicul este invitat să vizioneze scurtmetraje realizate în cadrul școlii invitate anul acesta, National Film and Television School London. NFTS este celebră pentru că le oferă studenţilor ei sprijinul, resursele şi libertatea necesare pentru ca aceştia să-şi exprime creativitatea şi inventivitatea.
     La Cinema Elvire Popesco, de la ora 18:00 vă așteptăm să urmăriţi cele opt scurtmetraje de pe lista scurtă a Academiei Americane de Film, care au concurat în 2017 la Oscarul pentru Cel mai bun scurtmetraj de animaţie, în calupul Animații de OSCAR.
     Publicul este invitat începând cu ora 18:30 și apoi continuând cu 20:30 la Cinemateca Eforie, unde vor rula două calupuri din Competiția Internațională de Scurtmetraj.
     Noaptea de vineri spre sâmbătă o petrecem în compania unui maraton de 300 de minute Pig Goat Banana Cricket , la Cinema Elvire Popesco, începând cu ora 23:59. Serialul de animație a fost creat de Dave Cooper și Johnny Ryan, pentru NICKELODEON.
     Detalii: www.animest.ro
(05.10.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: animest 2017, competitie scurtmetraje animatie, dave cooper, national film and television school london

Opinii: