REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Programul săptămânii 11-16 octombrie la Cinema Victoria Timișoara


     Începem chiar de azi, cu spectacolul de teatru independent CE-AM AVUT, CE NE-AU DAT, iar duminică, 16 octombrie ne întâlnim din nou cu Teatrul Basca pe scena de la Cinema Victoria Timișoara cu PUF BUF, un spectacol tip bufonadă, potrivit pentru cei mici.
     Mercuri, 13 septembrie, ediția locală a One World Romania, cel mai important festival de documentare din țară, debutează la Victoria cu două proiecții, documentarul de deschidere PENTRU MINE TU EȘTI CEAUȘESCU fiind urmat de o dezbatere cu regizorul Sebastian Mihăilescu.
     Urmează ZILELE FILMULUI MAGHIAR, organizate în parteneriat cu Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely Timisoara, cu patru proiecții care ne vor duce de la dramă la satiră și de la documentar la ficțiune, vineri și sâmbătă.
     Completăm programul cu invitația de a vedea sau revedea pe ecranul nostru drama MAROCCO și comediile DNA HARRIS CUCEREȘTE PARISUL și UITE-I CUM FUG. Avem, bineînțeles, și un film special pentru cei mici, care vor face cunoștință sâmbătă cu HARVIE ȘI MUZEUL FERMECAT.
 
 
(12.10.2022)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cinema victoria timisoara, marocco film, pentru mine tu esti ceausescu documentar

Opinii: