REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmPremiile Creativității ARCUB – UNATC 2018


     Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” în parteneriat cu ARCUB vă invită la cea de-a VI-a ediție a Premiilor Creativității ARCUB – UNATC 2018.
     Festivitatea va avea loc la UNATC (str. Matei Voievod, nr. 75-77), sala Ileana Berlogea, pe data de 14 decembrie, ora 16:00. Actorul Ștefan Pavel va fi prezentator la acest eveniment.
    La ora 16.00, se va acorda titlul de LAUREAT AL SPERANȚEI ACADEMICE, studenților/masteranzilor/doctoranzilor din universitățile bucureștene, care au demonstrat faptul că sunt creativi și inovatori în domeniul științelor umaniste și în cel al științelor exacte.
     În continuare, la ora 18:00, publicul este invitat la spectacolul „12 oameni furioși” de R. Rose (Actorie, anul III Licență, clasa conf.univ.dr. Mircea Gheorghiu), care are loc la sala Atelier.
     Universități participante sunt: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Universitatea Naţională de Muzică din București, Universitatea Națională de Arte București, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Hyperion din București, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, Școala Națională de Științe Politice și Administrative din București, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară București.  
(11.12.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: arcub, competitie studenteasca, premiile creativitatii 2018, unatc il caragiale

Opinii: