REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmPremieră Cinepub: „Drumul scurt până departe” și „Totul ca la carte”


     Săptămâna aceasta, Cinepub lansează online două mediu-metraje independente: Drumul scurt până departe (regia Ilija Piperkoski) și Totul ca la carte (regia Bogdan Bărbulescu).
     Drumul scurt până departe o are ca protagonistă pe Maria, o fostă cântăreață faimoasă, ale cărei zile de glorie s-au dus. De când s-a retras în apartamentul ei din București, singurele vizite pe care le primește sunt de la studenții ei și de la domnul Nelu, cel care îi aduce cumpărăturile în fiecare săptămână. Un vizitator neașteptat îi schimbă cursul firesc al vieții. Filmul este o coproducție Aline Film și Pandora’s Box Production.
     În Totul ca la carte, Cornel împlinește 18 ani, iar cei mai buni trei prieteni ai săi îl iau să-l sărbătorească în oraș. Călătoria lor însă se transformă într-o clipită din distracție în absurd. Filmul este o coproducție Bell Film și Alien Film.
     Detalii: Cinepub.ro
(31.03.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bogdan barbulescu, cinepub.ro, drumul scurt pana departe film, filme romanesti online, ilija piperkoski, totul ca la carte film

Opinii: