REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film“Please Hold the Line”, filmul lui Pavel Cuzuioc, va avea premiera mondială la Sheffield Doc/Fest


     Please Hold the LineAșteptați răspunsul operatorului, cel de-al treilea documentar regizat de Pavel Cuzuioc, va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Documentare Sheffield.
    Filmul este o alegorie audio-vizuală a comunicării, o calătorie observațională în Estul Europei alături de câțiva tehnicieni și jonctori din telecomunicații. Fiecare dintre ei preia rolul de ghid al societății pe care o deservește, iar in fiecare dintre clientii stă un univers aparte.
     Documentarul va putea fi vizionat online pe platforma festivalului din data de 10 iunie, fiind programat în secțiunea INTO THE WORLD a Festivalului Internațional de Documentare Sheffield/ Sheffield International Documentary Festival (SIDF). Festivalul are loc anual în Sheffield, Anglia, din anul 1994 și încă de la început, Sheffield Doc/Fest a fost cel mai mare festival de documentare din Marea Britanie, iar acum este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante trei festivaluri de film nonficțional din lume, alături de Hotdocs (Toronto) și IDFA (Amsterdam).  
Detalii: Sheffield Doc/Fest

(09.06.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: asteptati raspunsul operatorului film, festivalul internațional de documentare sheffield, pavel cuzuioc

Opinii: