REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmNoul sezon din „Umbre” se lansează duminică la HBO și pe HBO GO


     Începând cu 12 noiembrie, timp de 6 săptămâni, în fiecare duminică, pe HBO GO va fi lansat câte un episod din noul sezon al producției originale HBO. Tot în fiecare duminică, de la ora 22:00, HBO va difuza episoadele Umbre II.
     Bogdan Mirică a scris scenariul și la cel de-al doilea sezon din Umbre și este regizorul episoadelor 1, 4, 5, 6. Colaborarea cu Igor Cobileanski continuă și în acest sezon, episoadele 2 și 3 îi poartă semnătura.
     Fiecare episod din Umbre II are aproximativ o oră. Serialul va putea fi urmărit în țările din Europa în care HBO operează: România, Moldova, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, dar și Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania.
     O echipă formată din peste 80 de profesioniști a lucrat zilnic, timp de 2 luni, pentru realizarea celui mai popular serial realizat de HBO în România.
     Relu, interpretat de Șerban Pavlu, este personajul principal al serialului, distribuția fiind completată de: Maria Obretin, Doru Ana, Andreea Vasile, Dorel Vișan, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Dan Hurduc, Sergiu Costache, Augustin Viziru, Sorin Cociș. Spectatorii se vor întâlni cu personaje noi interpretate de: Laurențiu Bănescu, Silvana Mihai, Costel Cașcaval, Teodor Corban, Adrian Titieni.
     În primul episod, la Clubul Snagov are loc o nuntă: fata lui Relu, Magda, se mărită cu Teddy, fiul mafiotului Căpitanu'. În timpul acesta, într-o parcare, are loc un incident ai cărui protagoniști sunt un șofer de tir și un bărbat misterios. După petrecere, cei doi însurăței, care așteaptă un copil, pleacă în luna de miere cu mașina nouă, primită cadou, o decizie cu urmări neprevăzute.
     Primul sezon al serialului Umbre este disponibil integral pe HBO GO
 
(12.11.2017)

Cuvinte cheie: bogdan mirica, igor cobileanski, serban pavlu, serial hbo, seriale romanesti, umbre ii

Opinii: