REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmNoaptea devoratorilor de publicitate 2017


     „Noaptea devoratorilor de publicitate”, organizată de Dakino Productions, va avea loc sâmbătă, 3 iunie 2017, de la ora 20.00, la Arenele Romane din București. Cea de-a 22-a ediție a evenimentului se va deschide cu un spectacol de stand-up comedy animat de Costel, care va fi urmat de cele patru grupaje de clipuri publicitare internaționale.
     Prima ediţie a „Nopţii Devoratorilor de Publicitate” a avut loc în 1981, sub titulatura „Friandises”, pentru ca Jean Marie Boursicot, inițiatorul evenimentului, să-l denumească ulterior „La Nuit des Publivores”. De-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări.
     Biletele pot fi achiziționate online pe site-urile www.iabilet.ro și www.bilete.ro, precum și de la casieriile Flanco, Metrou Unirii 1, Magazinul Muzica, IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, Germanos și InMedio și de la oficiile Poștei Române semnalizate cu Bilet.ro.
     Detalii: Facebook
(19.05.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: arenele romane, dakino productions, dan chisu, la nuit des publivores, noaptea devoratorilor de publicitate 2017

Opinii: