REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmMicaela Caracaș, invitată la Centenarul Filmului Românesc de la Galați


     Centenarul Filmului Românesc include municipiul Galați pe harta celor 100 de evenimente dedicate filmului românesc. În zilele de 10 și 11 noiembrie 2018, caravana ajunge la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați, cu trei proiecții speciale și invitați din cinematografia românească.
     Sâmbătă, 10 noiembrie, ora 17.00, publicul este invitat la  documentarul AGERPRES: Marea Unire: România, la 100 de ani. În continuare, la ora 19.00, are loc proiecția filmului Singurătatea florilor (regia Mihai Constantinescu), în prezența actriței Micaela Caracaș. Duminică, 11 noiembrie, la ora 18.00, rulează De ce eu?, în regia lui Tudor Giurgiu.
     De asemenea, evenimentele aduc la Galați Expoziția Fotografică AGERPRES România: Evoluție. Vernisajul expoziției are loc sâmbătă, 10 noiembrie 2018, de la ora 16.30.
     Evenimentele sunt prezentate de Irina-Margareta Nistor (Ambasadorul Cinematografic al Centenarului Filmului Românesc).
     Centenarul Filmului Românesc la Galați este susținut de Primăria Municipiului Galați. Partener de organizare: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați.
     Detalii: 100filme.ro
(02.11.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: centenarul filmului romanesc galati, de ce eu film, micaela caracas, mihai constantinescu, singuratatea florilor film, tudor giurgiu

Opinii: