REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Making-of – Avanpremiera DokStation „Placebo: Alt.Russia”


     Joi seară, la DESCHIS Gastrobar (Splaiul Unirii, 160) a fost proiectat documentarul Placebo: Alt.Russia (regia Charlie Targett-Adams), în avanpremiera celei de-a treia ediții DokStation Music Documentary Film Festival.
     Prezentat în premieră națională, filmul este o explorare fascinantă a culturii alternative din marile orașe rusești. În periplul lor prin Rusia, muzicienii britanici se întâlnesc cu artiști, arhitecți și celebrități, descoperind comunitatea locală și energia sa creativă, mai puțin cunoscută. Din Krasnoyarsk, în Siberia și până în St. Petersburg, pe țărmul Mării Baltice, filmul documentează turneul Placebo, interacțiunile cu personaje locale, cultura alternativă efervescentă, precum și emoțiile puternice stârnite de concertele intense marca Placebo.
     A treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de documentare muzicale din București, va avea loc în perioada 13-16 septembrie 2018. Festivalul va aduce în fața publicului din mai multe cartiere ale Capitalei proiecții, concerte, evenimente și ateliere pentru copii și tineri, atât în clădiri cu istorie și tradiție, cât și în spații neconvenționale.
     Detalii: www.dokstation.ro
 
(DokStation Facebook)
(23.08.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: dokstation 2018, dokstation music documentary film festival, festival de film documentar muzical, placebo alt russia

Opinii: