REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Luni începe One World Romania 2017


     Luni 13 martie, începând cu ora 19:30 va avea loc la Cinema Pro evenimentul de deschidere a celei de-a 10-a ediții a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania.
     În fiecare zi, de marți până duminică, puteți vedea la Rezidența Scena9 o expoziție de fotografie realizată de Laurențiu Garofeanu – parte a unui proiect mai amplu dezvoltat de organizația Samusocial din România, născut în timpul Civil Society Pitch 2016, intitulat „Oamenii străzii, povești din București”.
     De marți până vineri, de la ora 17:00 la Rezidența Scena9 va avea loc câte o dezbatere organizată pe teme abordate de filmele din festival: „De 10 ani în Europa: pe val, la vale și înapoi”, „Bolile sănătății”, „Fără frică despre violența domestică” și „Coaliția fricii”.
     Sâmbătă și duminică, pe 18 și 19 martie, va avea loc cea de-a doua ediție a Civil Society Pitch, în cadrul căruia 25 de realizatori de film, activiști și reprezentanți din ONG-uri din România, Ungaria și Bulgaria, vor pune la cale filmele documentare ale următorilor ani.
     Sâmbătă, 18 martie, de la ora 20:00, la Cinema Eforie juriul format din elevi de liceeni va oferi premiul festivalului. Gala va fi urmată de proiecția documentarului regizat de Șerban Georgescu, Varză, cartofi și alți demoni.
     Detalii: One World Romania
(10.03.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: festival de film documentar bucuresti, festival international de documentar si drepturile omului, one world romania 2017

Opinii: