REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmLansarea revistei Close Up vol.2


     Joi, 31 ianuarie, ora 11:00, în deschiderea Sesiunii internaționale de comunicări științifice, are loc lansarea volumului 2, numărul 2 / 2018 al revistei  academice de studii de film și media Close Up, publicație bi-anuală în limba engleză, tipărită de UNACT Press cu ajutorul UCIN.
     Acest număr a reunit în jurul temei „Filmul românesc și auto-reflexivitatea”, o serie de articole scrise de profesori, doctoranzi și absolvenți ai UNATC - precum Dana Duma, Andrei Gorzo, Dorina Pricop, Irina Trocan, Alexandru Sterian, Georgiana Mușat, Iolanda Gîrleanu, dar și de critici și teoreticieni de film din afară, precum Wang Yao, de la Academia de Film din Beijing.
     Prezentarea temei și a ideilor născute din ea va fi făcută de prof. univ. dr. Dana Duma, editor al revistei și de către lect. univ. dr. Andrei Gorzo, co-editor adjunct.
     Între 30 și 31 ianuarie, vor avea loc mai multe evenimente cu ocazia Zilei UNATC, care debutează cu o serie de proiecții de film și discuții dedicate regizorului Lucian Pintilie.
(30.01.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andrei gorzo, dana duma, revista close up, ucin, unatc, ziua unatc 2019

Opinii: