REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmKINOdiseea continuă la Cluj-Napoca


     După 11 zile de proiecții în București, KINOdiseea - cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală și Sud-Est, continuă la Cluj Napoca. Timp de 9 zile, în perioada 21-29 noiembrie, cele mai bune filme pentru publicul tânăr din ultimii ani vor fi proiectate la Cinema Dacia.
     Intrarea este liberă.
     Bamse și orașul hoților spune povestea lui Bamse, Micului Hop și Țestoasei care trebuie să o salveze pe bunica de Jupânul Vulpoi. În Kirikou și vrăjitoarea, un băiețel dintr-un sat din Africa încearcă să-și elibereze satul de blestemul unei vrăjitoare malefice. Cei șapte corbi este un film inspirit de basmul omonim al Fraților Grimm, despre o tânără care vrea să-și salveze frații de blestemul aruncat asupra lor de mama ei.
     Așa tată, așa fiu este despre Michael, un băiețel orfan de 11 ani, care află într-o zi cine este tatăl său și îl caută. Tom este un pitic mai scund decât fiul său, care nu se dă înapoi de la provocarea de a fi tată.
     Programul complet al festivalului de la Cluj este disponibil pe site-ul evenimenului.
     Detalii: www.kinodiseea.ro
(18.11.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cei sapte corbi, festival de film cluj napoca, festival de film pentru copii, kinodiseea 2016, kirikou si vrajitoarea film

Opinii: