REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Înscrieri la Short Film Breaks, până în 14 aprilie


     Câteva mii de oameni participă anual la evenimentele SFB, în cadrul proiecţiilor din spaţii mai mult sau mai puţin convenţionale: corporaţii şi ONG-uri din mai multe orașe din România (Ipsos, Zitec, Fundaţia Estuar, UBIS, Casa Pariurilor, eFortuna, DXC Technology), diferite locaţii din Nepal, Indonezia, Tanzania și Guatemala.
     Short Film Breaks White Night este un eveniment de gală ce are loc în Bucureşti (J’ai Bistrot). În acest an, în mod excepțional, SFB va organiza proiecții în Baza de urcare către Everest, în luna octombrie.      Promovarea filmului românesc este scopul principal al acestor evenimente, şanse pentru cât mai mulți realizatori de filme româneşti să-și aducă filmele în faţa unui public internaţional.
     Dacă doreşti să înscrii un scurtmetraj în cadrul competiţiei de film românesc, foloseşte codul SFBLOVESRO pe platforma FilmFreeway.
     Se pot câştiga premiul categoriei, în valoare de $300, pe cel oferit de public, în valoare tot de $300. Anul acesta, pentru toate secţiunile, premiile oferite de SFB filmmakerilor însumează $3000.
Codul expiră în 14 aprilie 2019.
(1.04.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: short film breaks festival

Opinii: