REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Înscrieri la Școala de vară „Film mai aproape”


     S-au deschis înscrierile pentru Școala de vară Film mai aproape, dedicată tinerilor între 15 și 19 ani, care își doresc să învețe procesul de producție a unui film de scurtmetraj. Ediția a 3-a a școlii va avea loc între 13 și 23 august, în Bacău.
     Pentru înscriere, completați formularul disponibil online.
     În timpul celor 10 zile petrecute la Bacău, cursanții vor participa la workshop-uri despre narațiunea în film, despre cum se construiește un personaj sau ce înseamnă să faci un film experimental. Cei patru trainer-i ai atelierului sunt: Alex Lungu (editor video, lucrează la un documentar despre creativitate și miturile pe care ni le spunem despre idei și orginalitate), Edwin Mingard (artist visual), Alexandru Baltă (regizor și producător), Adi Grishaj (director de fotografie, Albania) și Ovidiu Ungureanu (fotograf și producător)
     Până la sfârșitul experienței, fiecare echipă trebuie să realizeze un scurtmetraj pornind de la o temă propusă de traineri. Filmele vor fi proiectate în gala de deschidere a festivalului Film Mai Aproape.
     Detalii: Film Mai Aproape FB
 
(16.07.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: adi grishaj, alex lungu, educatie cinematografica liceu, edwin mingard, film mai aproape, ovidiu ungureanu, scoala de vara

Opinii: