REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Înscrieri la Școala de Vară Film mai aproape


     Ajunsă la a doua ediție, Școala de Vară Film mai aproape este în căutarea a 12 tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, care sunt pasionati de film, fotografie sau editare video.
     Prima ediție a Școlii de Vară Film mai aproape a reunit la Bacău tineri din toată țara care, împreună cu patru trainer-i, au realizat în echipă propriile scurtmetraje, iar ulterior au fost vizionate și premiate de către un juriu.
     Anul acesta, în perioada 18-26 august 2018, participanții vor fi îndrumați de cinci formatori, printre care se numără Ovidiu Ungureanu (coordonatorul studio-ul Cromatique, Bacău), Alex Lungu (montaj și animație), Ovidiu Grămesc (director de fotografie), Alexandru Baltă (lighting desing)  și Ionel Viorel Cojan (fotograf). Programul cuprinde masterclass-uri, iar participanții, împreună cu trainer-ii, vor parcurge întreg procesul de realizare a unui film, de la scrierea scenariului până la post-productie.  Scurtmetrajele realizate, având un concept prestabilit, vor fi proiectate în cadrul Festivalului Film mai aproape. Juriul va premia cea mai bună regie, cel mai bun scenariu, cea mai bună imagine, cel mai bun film.
     Pentru a lua parte la Școala de Vară Film mai aproape trebuie să trimiți CV-ul tău, împreună cu o schiță/draft de scenariu de maxim cinci pagini  la adresa filmmaiaproape@gmail.com până pe 5 August 2018, ora 18:00. Costurile participării pe toată durat festivalului, care includ masă, cazare și participarea la masterclass-uri sunt de 150 ron.
     Detalii: Film mai aproape
(26.07.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: atelier de film bacau, educatie cinematografica liceu, festivalul film mai aproape bacau, scoala de vara film mai aproape

Opinii: