REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmÎnscrieri la Civil Society Pitch OWR, până în 16 februarie


     Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania continuă și în 2018 programul Civil Society Pitch (16-25 martie), la care sunt chemați organizațiile și persoanele care luptă pentru apărarea drepturilor omului, documentariștii, regizorii, producătorii de filme și artiștii vizuali din România, Republica Moldova, Bulgaria și Ungaria.
     Atelierul, care se va desfășura la ARCUB, va fi moderat de tutorii Rada Šešić (regizor documentarist și programator pentru festivaluri de film documentar din Olanda – IDFA Amsterdam și IFFR Rotterdam – și coordonatorul competiției de film documentar al festivalului din Sarajevo) și Maciej Nowicki (vicepreședinte în Consiliul Director al Fundației Helsinki pentru Drepturile Omului din Polonia și director al Festivalului Internațional de Film WATCH DOCS din Varșovia). 
     Atelierul se va desfășura pe parcursul a trei zile, în engleză, iar în prima zi participanții vor beneficia de o sesiune dedicată structurării și realizarea pitch- Pentru participanții din afara Bucureștiului, One World Romania oferă 3 nopți de cazare și masă. Participanții vor trebui să își achite costurile de transport. 
     Partenerii programului Civil Society Pitch 2018 sunt Balkan Documentary Center (Bulgaria), Festivalul Internațional de Film Documentar de Drepturile Omului VERZIO din Budapesta (Ungaria) și Asociația Obștească MOLDOX (Republica Moldova).
Detalii: Tudorița Șoldănescu - 0733. 738.202 / atelier@oneworld.ro
(6.02.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: civil society pitch, documentare despre drepturile omului, one world romania 2018

Opinii: