REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmÎnscrieri la cea de-a 12-a ediție Aristoteles Workshop


     Cea de-a 12-a ediție a Aristoteles Workshop va avea loc în perioada 3 iulie – 5 august 2017, în Banat, comuna Șiria din județul Arad.
     Aristoteles Workshop este dedicat tinerilor din Europa, cu experienţă în domeniile regie, imagine şi montaj, fiind un atelier anual de film documentar în care profesionişti ai industriei filmului european îndrumă 12 tineri în crearea propriului documentar. Grupaţi în patru echipe a câte trei participanţi internaţionali - un regizor, un operator şi un monteur -, ei au la dispoziţie 30 de zile pentru a finaliza un film documentar de maximum 30 de minute.
     Înscrierile sunt deschise până pe 1 mai 2017, mai multe detalii fiind disponibile pe site-ul oficial al proiectului.
     Editia a 12-a îl are ca principal expert pe documentaristul francez Thierry Garrel, care, timp de peste 20 de ani, a fost şef al departamentului de film documentar al canalului ARTE France şi şef al departamentului de Documentare şi Arhivă al Institutului Naţional al Audiovizualului (INA).
     Atelierul este organizat de 12 ani de actorul Dan Nuțu, alături de Cristina Hoffman, care a făcut parte din comitetul de selecție al festivalurilor de la Berlin şi Cannes.
     Detalii: Aristoteles Workshop
 
(17.03.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: aristoteles workshop 2017, atelier de film documentar, dan nutu, documentare romanesti, inscrieri atelier documentar

Opinii: