REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Înscrieri la atelierul CINETic Hackathon: THE CAVE


     CINETic organizează un atelier pentru programatori și designeri interesați de realitatea virtuală și tehnologii de frontieră.
     Atelierul are 6 locuri pentru programatori și 6 pentru designeri, care vor avea șansa să experimenteze și să dezvolte un proiect inedit pentru un sistem de proiecție imersiv 3D de tip CAVE (Computer Assisted Virtual Environment), pornind de la teme propuse și stabilite împreună, sub coordonarea cercetătorilor din cadrul CINETic.
     Cercetătorii vor prezenta sistemul și modul de funcționare al echipamentelor, utilitatea si aplicațiile generale ale acestora și vor face o introducere în software-urile ce urmează a fi utilizate. Echipele formate vor avea la dispoziție toate resursele CINETic pentru a experimenta și implementa soluțiile în conformitate cu provocările apărute. Rezultatul final va fi prezentat unui public larg și propus la diverse festivaluri de gen din România și din străinătate.
     Atelierul se va desfășura în perioada 1-10 iulie 2017 la sediul CINETic, Strada Tudor Arghezi 3B (în spatele Teatrului Național). La program se pot înscrie programatori, designeri 3D, scenografi, animatori, graficieni și arhitecți. Aceștia trebuie să trimită CV-ul, portofoliul și prezentarea succintă a unui proiect imersiv pe adresa secretariat.cinetic@unatc.ro până la data de 28 iunie 2017, ora 23.59.
     Detalii: CINETic
(24.06.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: atelier realitate virtuala, cinetic, unatc facultatea de film

Opinii: