REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmÎncepe Festivalul Filmului Palestinian, 26 - 30 Noiembrie 2020


     A treia ediție a Festivalului Filmului Palestinian din România începe joi, cu proiecții online pe platforma Eventbook și cu discuții live cu cineaști palestinieni pe pagina de Facebook a FFP. 
      Timp de cinci zile, publicul va putea să vadă, la orice oră, opt filme palestiniene, prezentate în premieră în România: două lungmetraje de ficțiune, două documentare și patru scurtmetraje, toate selectate la prestigioase festivaluri din întreaga lume.
     Biletele vor putea fi achiziţionate la preţul de 10 lei pe platforma Eventbook, unde filmele vor fi disponibile spre vizionare pe întreg parcursul celor cinci zile de festival. 
     Organizat de Centrul Cultural Palestinian Mahmoud Darwish în parteneriat cu Ministerul Culturii din Palestina și cu Ambasada Statului Palestina la București, FFP își propune să ofere șansa publicului din România să vadă cele mai apreciate filme palestiniene recente și să îi cunoască pe cei mai importanți cineaști palestinieni.
     Centrul Cultural Palestian Mahmoud Darwish este o organizație non guvernamentală, neafiliată politic, care promovează cultura și valorile culturii palestiniene în spațiul public românesc, valori cu rădăcini străvechi și își propune să crească interesul publicului român pentru moștenirea culturală palestiniană prin organizarea mai multor evenimete și activități.
Detalii: Festivalul Filmului Palestinian
(25.11.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: festivalul filmului palestinian 2020

Opinii: