REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmFilarmonica „George Enescu” și Asociația „Clasic e fantastic” online


     Începând cu joi, 19 martie 2020, pe site-ul www.fge.org.ro si pe pagina de Facebook a Filarmonicii „George Enescu” și Clasic e fantastic, publicul poate vedea online concertele din colecția Clasic e fantastic.
     „Sperăm ca demersul nostru educativ, început în urmă cu 10 ani, să aibă un ecou pozitiv în întreaga țară. Concertele desfășurate în Sala Mare a Ateneului Român sunt, fiecare în parte, o vie și atrăgătoare lecție de muzică. Arta sunetelor va fi deseori pusă în tandem cu teatrul, dansul și literatura, într-o succesiune de teme care nu și-a dorit decât să stârnească interesul și să satisfacă surpriza unor combinații spectaculoase. Un concert va rămâne la dispoziția publicului două zile după care va fi schimbat cu cel care i-a urmat, ca dată, în stagiune. Sperăm ca cei care acum 10 ani erau copii ca și publicul de astăzi care, poate, se întreabă cum au fost concertele CEF în primele stagiuni, să se bucure din plin de demersul nostru menit să aducă un plus de educație artistică într-o lume cenușie și amenințătoare”, spun organizatorii.
     Detalii: Clasic e fantastic FB

Programul primelor concerte:
Joi 19, vineri 20 martie – 6 Noiembrie, 2011 Orchestra inginerilor „Petru Ghenghea”
Sâmbătă 21, Duminică 22 martie – 4 Decembrie 2011, Orchestra medicilor „ Ermil Nichifor”
Luni 23, marți 24 martie – 15 Ianuarie 2012, Muzica in familia Cazacu
Miercuri 25, Joi, 16 martie - 4 Martie 2012, Lecția de jazz Irina Sârbu Band
(19.03.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: clasic e fantastic, filarmonica george enescu, program educativ muzica

Opinii: