REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmDokStation 2017


     Muzică și documentare despre muzicieni, aceasta este propunerea festivalului aflat la a doua ediție. Inițiat și organizat de We are basca, casă de producție cu multe documentare în portofoliu, DokStation Music Documentary Film Festival este un concept nou și cu un public-țintă destul de mare, așa cum am văzut în sălile de proiecție și la concerte.
     Ediția din acest an i-a fost dedicată lui David Bowie, iar vizionările de documentare au fost însoțite de concerte susținute de muzicieni români și străini, în câteva săli din București: Amfiteatrul ”Mihai Eminescu”, spațiul M60, Teatrul Excelsior, Club Control.
     Ileana Bîrsan și Claudiu Mitcu, membrii ai echipei DokStation, au făcut selecția documentarelor și programarea proiecțiilor și a concertelor. Cei doi cineaști au colaborat la realizarea documentarului Procesul, produs tot de We are basca, și au acum un proiect nou despre cutremure.
Imagine: Valeriu Ciubotaru
Montaj: Radu Georgescu


Galerie Foto

Cuvinte cheie: claudiu mitcu, david bowie, dokstation 2017, dokstation music documentary film festival, ileana birsan, we are basca

Opinii: