REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Documentarul „Generația Woodstock”, pe platforma de streaming TIFF Unlimited


     TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalul Internațional de Film Transilvania ce continuă online experiența de festival, aduce, la două zile de la lansare, o surpriză pentru cinefili. Extrem de apreciat după unica proiecție din cadrul TIFF, la cererea publicului, documentarul Generația Woodstock/Woodstock: Three Days that Defined a Generation va fi de astăzi disponibil pe unlimited.tiff.ro.
     Lansat recent la Tribeca Film Festival din New York, documentarul care marchează aniversarea a 50 de ani de la prima ediție a legendarului festival de muzică Woodstock - Generația Woodstock/ Woodstock: Three Days that Defined a Generation, regizat de Barak Goodman, reia povestea celor trei zile care aveau să schimbe modul în care o întreagă generație avea să abordeze muzica, artele, dar și politica și drepturile sociale.
     Titlul se adaugă celor 51 de filme deja disponibile din 6 iunie. Abonații din România au acces la un catalog de titluri unanim apreciate, filme reper pentru cinematograful de artă al ultimului deceniu, premiate sau prezentate în marile festivaluri internaționale sau la TIFF.
(8.06.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: tiff cluj 2019, transilvania international film festival 2019, unlimited tiff

Opinii: