REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Documentarul „Biserici de lemn din România“, la Cinemateca ICR Viena


     Institutul Cultural Român de la Viena prezintă în parteneriat cu Biroul pentru promovare şi informare turistică al României şi Ambasada României în Austria, în data de 23 iunie, de la ora 18.00, la sediul ICR Viena, proiecţia filmului documentar Biserici de lemn din România (regia Kiki Vasilescu, 2016).
     Biserici de lemn din România este o incursiune aparte într-un teritoriu al ţării noastre cu un peisaj natural, dar mai ales cu monumente tipice României: bisericile de lemn construite în secolele XVII-XVIII.
     În deschiderea evenimentului, Simion Giurcă, directorul Biroului pentru promovare şi informare turistică al României, va susţine o prelegere despre România ca destinaţie turistică.
     Biserici de lemn din România a fost nominalizat în luna aprilie a acestui an la South East European Film Festival Los Angeles pentru cel mai bun documentar şi cea mai bună imagine pentru film documentar. 
     Filmul este subtitrat în limba engleză.
     Detalii: www.rkiwien.at
(17.06.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: biserici de lemn din romania documentar, cinemateca icr viena, documentarul despre arta, institutul cultural roman viena, kiki vasilescu

Opinii: