REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmConcertul Horace Andy de la București - anulat


     Concertul muzicianului reggae Horace Andy, ce urma să aibă loc în 14 septembrie, la București, se anulează din motive logistice.
     Programat pentru data de 14 septembrie, în Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din București, în cadrul celei de-a treia ediții DokStation Music Documentary Film Festival, concertul artistului jamaican Horace Andy nu va mai avea loc. Anularea survine în urma unor întârzieri în procesul de emitere a vizei de rezidență în Marea Britanie, semnalate de managementul artistului.
     „Ne pare foarte rău pentru această situație, pe care nu am reușit să o rezolvăm în timp util. Horace Andy regretă că nu-și va putea respecta angajamentul față de fanii români”, precizează managementul artistului.
     Toți cei care au achiziționat bilete la acest eveniment își vor recupera integral contravaloarea acestora.
     Cei care au achiziționat bilete online prin Eventbook.ro vor fi informați printr-un email de la office@eventbook.ro despre procedura de returnare. Cei care au achiziţionat bilete de la librăriile partenere din rețeaua Eventbook îşi pot recupera banii odată cu prezentarea biletelor la punctul din care au fost cumpărate.
     A treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival va avea loc în perioada 13-16 septembrie 2018. Programul proiecțiilor și evenimentelor conexe va fi disponibil în curând la www.dokstation.ro.
     Detalii: www.dokstation.ro
(22.08.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: dokstation 2018, dokstation music documentary film festival, horace andy

Opinii: