REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmConcert PlayHood la AdDOC


     Primul concert al trupei PlayHood va avea loc luni, 29 mai, orele 19:30, la Macaz-Bar Teatru Coop, la inițiativa adolescenților organizatori ai festivalului de film documentar AdDOC.
     Din Trupa PlayHood fac parte Andreea, Nicoleta, Toto, Alin, Antonio (Belea) și Alex. Cei 6 sunt membri ai „Clubului de educație alternativă” din Ferentari. Concertul de luni are și un scop caritabil, adolescenții vor să îl ajute pe Toto să cumpere camera de filmat de care are nevoie pentru a realiza primul său film documentar. „Visul meu este să filmez un documentar despre trupa mea de teatru, PlayHood, despre Ferentari și viața de aici,” spune Toto.
     AdDOC este primul festival de film documentar în licee, născut ad-hoc din întâlnirea coordonatorilor de Cluburi de film One World Romania la Școală din mai multe orașe. Aceștia au selectat zece producții recente românești care prezintă societatea în care trăim, cu bune și rele, și organizează proiecții pe tot parcursul lunii mai, în 25 de licee din 12 orașe din țară.
     Detalii: OWR la Școală
(25.05.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: addoc festival de film documentar in licee organizat de adolescenti, club educatie alternativa ferentari, macaz bar teatru coop, toto si surorile lui film, totonel, trupa playhood

Opinii: