REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCompetiție de scurtmetraje și programul DaKids la DaKINO 25


     DaKINO 25 a debutat miercuri, 13 aprilie, cu proiecția în premieră națională a filmului Room (regia Lenny Abrahamson), la Hollywood Multiplex București Mall, și se va încheia pe 17 aprilie 2016.
     Competiția de Scurtmetraj DaKINO 25 va fi prezentată pe parcursul a 3 zile (joi, 14 aprilie, ora 19.00, vineri, 15 aprilie, ora 19.00, sâmbătă, 16 aprilie, ora 14.00) la Hollywood Multiplex București Mall, cu 25 de filme internaționale și românești, în selecția criticului de film Irina-Margareta Nistor.
     Scurtmetrajele din Competiție ‪vor fi vizionate de juriul format din regizoarea Mariam Khatchvani, directorul de imagine Silviu Stavilă, producătorul Daniel Mitulescu, actrița Ana-Maria Guran și criticul de film Cristi Mărculescu. Juriul va acorda Trofeul DaKINO 25, Premiul pentru Regie, Premiul pentru Imagine, iar spectatorii prezenți la proiecții vor decide către cine merge Premiul Publicului.
     Programul DaKIDS revine la și această ediție cu o selecție de filme pentru copii: Bunul dinozaur (regia Peter Sohn), Întors pe dos (regia Pete Docter & Ronnie Del Carmen) și Cartea junglei (regia Jon Favreau).
     Detalii: www.famart.ro


Galerie Foto

Cuvinte cheie: competiție scurtmetraje, dakino 25, festival de film dakino 2016, filme pentru copii, scurtmetraje românești

Opinii: